Over Hip met Kleur


Hallo,

ik ben Mabel Gaiser, 30 jaar jong, gelukkig getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen. 

Ons huis is van binnen vrolijk gekleurd want dat is waar ik van hou! Vrolijke kleuren maken mij ontzettend blij, net als zingende kinderen, het drinken van een lekkere kop cappuccino of een goed glas wijn. Maar waar ik ook heel blij van word is om creatief bezig te zijn! Sinds onze oudste dochter bijna 12 jaar geleden is geboren ben ik creatief bezig.
Ik ben een echte creatieve duizendpoot, ik schilderde jaren, maakte sieraden en je vond me vaak achter de naaimachine. Ik gaf creatieve workshops en organiseerde creatieve kinderfeestjes. In 2011 ben ik gaan haken en sinds dien zijn de andere creatieve activiteiten naar de achtergrond verdwenen want wat is haken verslavend! Elke dag word er wel even gehaakt. Ik vind het heerlijk ontspannend om te doen en kan er al mijn creativiteit in kwijt.

In Oktober 2016 starten ik met mijn eigen bedrijf genaamd Hip met Kleur. Met Hip met Kleur wil ik graag mijn creativiteit delen. Mensen laten ervaren hoe fijn en ontspannen het is om creatief bezig te zien!
Dit wil ik graag doen door te inspireren met dit blog, door haakworkshops te geven, door het delen van patronen en met mijn webwinkel hipmetkleur.nl waar je terecht kan voor haak/brei garens, benodigdheden én inspiratie.

Wil je graag meer weten, neem gerust contact met me op!

Liefs, Mabel


Crochet Addict

Op 31 Maart 2015 ben ik samen met mijn (haak)vriendin Frederika gestart met crochetaddict.nl een website om onze haakprojecten te laten zien, anderen te inspireren en onze haakpatronen te delen. Ook organiseren wij geregeld Instagram Haakfeesten. Benieuwd? Neem hier een kijkje. 

Ook blog ik samen met Frederika voor het Aan de Haak magazine, enorm leuk om te doen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen